Reserveren

Let op: opent in een nieuw venster Afdrukken

Ritten met Regiotaxi Twente kunnen alleen worden aangevraagd bij de Regiecentrale via 0900 1814 (kosten: € 0,028 per minuut met een starttik van € 0,0951 plus de gebruikelijke belkosten), of via de knop 'Online Reserveren’ hieronder.

 

U kunt niet meer contant afrekenen in de taxi.
De eigen ritbijdrage van een taxirit wordt met een automatische incasso van uw rekening geïncasseerd. Hiervoor geeft u één keer een machtiging af en de betaling (incasso) gaat voortaan automatisch.

 

Wanneer u uw rit minimaal een dag van te voren, voor 21.00 uur reserveert, bent u goedkoper uit. Bij een reservering na 21.00 uur, voor de volgende dag betaalt u €3,00 extra. Dit geldt niet voor een retourrit die u in het ziekenhuis bij een taxipoint reserveert.
Een rit kan tot minimaal één uur voor de gewenste vertrektijd kostenloos worden geannuleerd bij de Regiecentrale.

 

U kunt een rit vanaf de ziekenhuislocaties - het Koningsplein in Enschede, Prins Bernhardstraat in Oldenzaal, Zilvermeeuw in Almelo en Geerdinksweg in Hengelo - snel en eenvoudig aanvragen via de Taxipoint die in de centrale hal van het ziekenhuis staat. De vooraanmeldtijd voor deze ritten is 30 minuten. Via de monitor kunt u zien wanneer de Regiotaxi wordt verwacht. U wacht vervolgens in de wachtruimte bij de Taxipoint waar de chauffeur zich meldt.

 

online_reserveren